Activitats extraescolars

Les activitats extraescolars es coordinen i planifiquen anualment en funció de la demanda. Cada any, a finals de curs, repartim una enquesta a les famílies per poder fer una valoració de les activitats que s’han dut a terme i es dóna lloc a noves propostes per al proper curs.

Totes les activitats extraescolars que oferim, excepte piscina, es desenvolupen en espais de l’Escola i en poden gaudir d’aquestes tots els infants des de P3 fins a 6è.

Les activitats dutes a terme en horari de tarda estan gestionades o bé per Xino-Xano (podeu sol·licitar la informació directament a Xino-Xano) o bé per acadèmies externes a través de l’AMPA (Podeu sol·licitar la informació a l’AMPA: ampa.miralletes@gmail.com).

Regularment participem a les competicions de futbol que organitza el Consell Escolar de l’Esport com a equips federats, encara que només es poden federar els equips a partir de 3r.

En quest curs 2018-19 tenim dos equips de Futbol 5 “AMPA Escola Miralletes”, en categoria Benjamí (3er i 4rt) i Aleví (5è-6è). Durant el primer trimestre es juguen partits en una primera fase de classificació. Podeu consultar el calendari i els resultats dels partits en el següent enllaç. Haureu d’escollir la categoria (Benjamí o Aleví) i el gènere (Mixt).

Activitats oferides per Xino-Xano: A continuació podeu consultar les activitats i horaris:

ACTIV XX

Activitats organitzades per l’AMPA: A continuació podeu consultar les activitats, el seu preu i horaris.

taula activitats

horaris

Tornar

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s