Activitats extraescolars

Les activitats extraescolars es coordinen i planifiquen anualment en funció de la demanda. Cada any, a finals de curs, repartim una enquesta a les famílies per poder fer una valoració de les activitats que s’han dut a terme i es dóna lloc a noves propostes per al proper curs.

Totes les activitats extraescolars de tarda es desenvolupen en espais de l’Escola i poden gaudir d’aquestes tots els infants des de P3 fins a 6è.

Les activitats dutes a terme en horari de tarda estan gestionades per Xino-Xano (podeu sol·licitar la informació directament a Xino-Xano).

Regularment participem a les competicions que organitza el Consell Escolar de l’Esport com a equips federats, encara que només es poden federar els equips a partir de 3r.

Aquí us podreu informar del calendari de partits i les classificacions dels dos equips AMPA Escola Miralletes “A” seleccionant el gènere Mixt i les categories Benjamí o Aleví.

 

Aquest curs 2017/2018 tenim dos activitats extraescolars de migdia: Anglès i Programació i Robòtica. S’han pogut formar dos grups d’Anglès, un per P4-P5 i el segon per 1er-2on. El grup de Programació i Robòtica és per 4rt, 5è i 6è. Aqueses activitats extraescolars es duen terme durant l’horari de menjador de 14h a 15h.
Podeu sol·licitar tota la informació a l’AMPA (ampa.miralletes@gmail.com).

Anglès: activitat gestionada directament per Mishmash

Programació i Robòtica: activitat gestionada directament per CreaTIC (info@creaticnens.com)

Tornar

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s